Ste že slišali, da se  pripravlja nov projekt - največji center za eksotične živali v Sloveniji. V njem bomo predstavili pestro zbirko eksotičnih živali, naravoslovnega materiala ter nadaljevali dobro delo s širjenjem pozitivnega odnosa do živali. 
Veliko ljudi je že spoznalo delovanje Društva ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo, katerega gonilna sila sem kot presednica že dvanajsto leto. Sama sem tudi lastnica velikega števila eksotičnih živali od katerih je kar veliko živali posvojenih ali najdenih. In želja po ustanovitvi lastnega vivarija zori v meni že zelo dolgo. Društvo nadaljuje svojo vlogo pri združevanju lastnikov eksotičnih živali, izobraževanju in neprofitnem delovanju, sama pa s svojim podjetjem z veliko različnimi dejavnostmi na področju eksotičnih živali izvajam številne delavnice in počitniške dejavnosti.
Danes se obračam na vas v želji da mi pomagate uresničiti vizijo o ustanovitvi Vivarija Bioexo in mi pomagate pri opremi tega vivarija.Prosim poglejte si načine na katere lahko s svojim prispevkom pomagate uresničiti sanje in postanete del uspešne zgodbe o centru za eksotične živali v Sloveniji - zgodbe o Vivariju Bioexo.
Donirajte po svojih močeh, boste videli, da so načini zelo raznoliki.
Hvala vnaprej za vsak še tako majhen prispevek.
V povezavi na ta projekt VIVARIJ BIOEXO pa si lahko preberete o njem tudi kaj več.
Prijazen pozdrav
 
Nika Leben
 
Društvo ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo,
Bioexo, Nika Leben s.p.
Bavdkova 29
4000 Kranj
070 857 785